Iftar Programinda Yumurtali Saldiriya Ugrayan Akif Kemal Akay'dan Açiklama

Adana’da iftar programinda yumurtali saldiriya ugrayan Seyhan Ilçe Belediye Baskani Akif Kemal Akay yaptigi açiklamada, "Hizmetlerden rahatsiz olan bazilari kendilerine az hizmet yapildigini ifade ederek bir yumurta attilar" dedi.

Seyhan Belediyesi, Daglioglu Mahallesi’nde verdigi iftar programinda Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a yumurtali saldiri düzenlendi.

Saldiri sonrasinda açiklamalarda bulunan Akay, "Gün asiri iftar programlarinin bir tanesinde bugün tatsiz bir olay yasandi. Herhalde yapilan hizmetlerden rahatsiz olan bazilari kendilerine az hizmet yapildigini ifade ederek, saldiri demeyelim buna bir yumurta attilar. Olayin tamami bu. Ondan sonra zaten yemegimize devam ettik. Mahalle halkiyla birlikte bin kisiyi asan bir topluluk içerisinde herkes bu olayi fazlasiyla protesto etti. Yapanlar da bu sirada kaçmak zorunda kaldilar" dedi.

Son olarak Akay, "Biz hizmet etmeye devam edecegiz. Bu süre içerisinde hizmetlerimizden rahatsiz olanlar baska hesaplar yapanlar elbet olacaklar. Bunlar siyasetin toplumsal yapilarin bir parçasi maalesef, olmazsa iyi olur. Olunca da yolumuza devam edecegiz. Bildigimiz yol belli. Bu yoldan bizi kimse döndürme sansina da hakkina da sahip degil” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA