Izmir'deki Pompali Tüfekli Cinayette Yeni Gelisme Açiklamasi Ogul Tutuklandi, Baba Ise Her Yerde Araniyor

Izmir’in Bornova ilçesinde, 24 yasindaki gencin pompali tüfekle vurularak öldürülmesi olayiyla ilgili süphelilerden yakalanan ogul tutuklandi, babayi ise yakalama çalismalarinin sürdügü ögrenildi.

Izmir'deki Pompali Tüfekli Cinayette Yeni Gelisme Açiklamasi Ogul Tutuklandi, Baba Ise Her Yerde Araniyor
Olay, geçen 15 Nisan’da, saat 16.00 siralarinda Doganlar 1590 sokakta meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Sehmus Çekin (24) ile hurdacilik yaptigi ögrenilen Ercan D. ve babasi Firat D. sokak üzerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi tartismaya basladi.

Tartismanin büyüyerek kavgaya dönmesi üzerine baba-ogul evlerine gidip pompali tüfekle sokaga geri indi. Yasanan kavgada pompali tüfekten çikan saçmalar, Sehmus Çekin’in vücuduna isabet etti. Çekin kanlar içerisinde yere yigilirken, kavgaya karisan baba-ogul olay yerinden kaçti. Çevre sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Agir yaralandigi belirlenen Çekin’e saglik ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken, Çekin daha sonra ambulansla Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Sehmus Çekin, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Çekin’in cenazesi savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Ogul tutuklandi, baba her yerde araniyor

Öte yandan, olayin ardindan kaçan baba ve oglunu yakalamak için polis ekiplerince baslatilan çalismalar neticesinde, ogul Ercan D., ekipler tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ercan D., çikarildigi mahkemece tutuklandi. Baba Firat D.’yi ise yakalama çalismalarinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA