Kaymakam Yelek, Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

BITLIS – Bitlis’in Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, düzenlenen iftar yemeginde sehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Kaymakam Yelek, Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi
Iftardan sonra masalari gezerek sehit aileleri ve gazilerle yakindan ilgilenen Kaymakam Yelek, “Sizler en sevdiklerinizi kutsal vatan topraklarinin bölünmez bütünlügü, ülkemizin bekasi, milletimizin huzur ve güvenligi için yetistirdiniz ve onlari gül bahçesine gidercesine makamlarin en yücesi sehitlikle sonsuzlugun sahibine ugurladiniz. Gazilerimiz, gözlerini kirpmadan, bir an bile tereddüt etmeden bayragimiz, vatanimiz ve milletimiz için her türlü tehlikeye atildilar. Ates çemberinin içinden geçtiler ve gazilik makamina eristiler. Bütün bunlari anlatmak kolaydir ama yasamak zordur. Bizler bunun farkindayiz. Sehitlerimizin ve gazilerimizin yaptiklari fedakârligin, onlara olan minnet borcunun hiçbir sekilde ve hiçbir zaman ödenmeyeceginin de bilincindeyiz. Kahramanlarimiza minnettariz. Onlari hiçbir zaman unutmayacagiz ve unutturmayacagiz” dedi.

Düzenlenen iftar yemegine Ilçe Jandarma Komando Tabur Komutani Yarbay Muharrem Volkan Karali, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Abdülkadir Yagar, Ilçe Emniyet Amiri Mahmut Metin Eyidogan, Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Bitlis Subesi Baskani Yusuf Özdemir, Hizan Güvenlik Koruculari Sehit ve Gazi Aileleri Dernegi Baskani Methi Özdemir, kurum amirleri, sehit aileleri ve gaziler katildi.

Kaynak: İHA