Milletvekili Ceylan Açiklamasi 'Milletle Birlikte Yürümeye Devam Edecegiz'

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Iskilip ilçesi sahur sohbetinde teskilat üyeleri ve vatandaslarla bir araya geldi.

Milletvekili Ceylan Açiklamasi 'Milletle Birlikte Yürümeye Devam Edecegiz'


Sahur öncesi Iskilip AK Parti Ilçe Teskilat üyeleri ile sohbet eden Milletvekili Ceylan’a Iskilip Ilçe Baskani Yusuf Kaya ve Iskilip Ilçe Gençlik Kollari Baskani Ali Özçelik, Iskilip Gücüspor Baskani Nihat Armutçu eslik etti. Iskilip Ilçe Teskilati ve vatandaslarin taleplerini dinleyen milletvekili Ceylan, sahur programi ile bir arada olma ve sohbet etme mutlulugunu yakaladiklarini ifade etti.

Sohbette ülke gündemini degerlendiren Ceylan, gida sektöründe yapilan fahis fiyat artislarinin hükümete karsi yapilmis bir hamle oldugunu söyledi.

Fahis fiyat artislarinin tüm dünyanin ortak sikintisi oldugunu dile getiren Ceylan, enerjiden gidaya madenden teknoloji ürünlerine kadar çok alanda yasanan fahis fiyat artislarinin tüm dünyanin ortak meselesi oldugunu kaydetti.



Türkiye’nin siyasi olarak yakin tarihlerin en itibarli konumuna ulastigina vurgulayan Ceylan, ekonomide üretim tarafinda islerin gayet iyi gittigini belirterek, bununla birlikte enflasyonu da yeneceklerini ifade etti.

Yilin her gününü vatandaslarla iç içe geçirdiklerini belirten Ceylan, muhalefetin seçimden seçime vatandaslara giderek oy istediklerini daha sonrada arkalarina bakmadan dönüp gittiklerini söyledi.

Siyaseti millet için yaptiklarini dile getiren Ceylan, her zaman milletle beraber yürümeye devam edeceklerinin altini çizdi.

Siyaset kapisinin bir hacet kapisi oldugunu söyleyen milletvekili Ceylan, derdi, sikintisi, talebi ve teklifi olan herkesin ilk çalacagi kapinin AK Parti teskilatlari olacagini açikladi.

Sohbetinde Ramazan ayinin maneviyatindan ve bereketinden de bahseden Ceylan, “Oruç bir cennet tebessümüdür, cennete davetiye çikarip, cennetin kapilarini ararken tutulan her oruçla cehennemden giderek daha da uzaklasilir. Bu yüzden cehennemin ates yagmurlarina kalkan arayanlar mutlaka oruçla bir sevgili gibi simsiki kucaklasip onu sonsuz bir yar gibi hiçbir zaman terk etmemelidirler” seklinde konustu.

Kaynak: İHA