HÖH Genel Baskani Karadayi'dan Gençoglu'na Tesekkür Ziyareti

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Baskani Mustafa Karadayi, Balgöç, Bgf, Brgk Konfederasyonu Onursal Baskani Turhan Gençoglu’na tesekkür ziyaretinde bulundu.

HÖH Genel Baskani Karadayi'dan Gençoglu'na Tesekkür Ziyareti
Turhan Gençoglu, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Baskani Mustafa Karadayi’yi kabul etti.

Penguen Gida Tesisleri’nde gerçeklesen ve BAL-GÖÇ Genel Baskani Gökhan Sözüçetin’in de katildigi ziyarette HÖH Genel Baskani Karadayi’ya Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Baskan Yardimcisi Ahmed Ahmedov ve Hak ve Özgürlükler Hareketi Sumnu Il Baskani Aysel Rufad da eslik ederken, ziyaret esnasinda Karadayi tarafindan Gençoglu’na bir plaket takdim edildi. Karadayi, yaptigi açiklamada “Sayin Onursal Baskanimiz, her sey için tesekkür ederiz. Bulgaristan’da bizim köylerimize gittigimizde yasli dedelerimize siyaseti anlatirken, ‘Hak ve Özgürlükler Hareketimiz var’ deriz, dedemizin cevabi ise ‘Çok iyi anlatirsiniz ama gidin baska birine anlatin, bizim DPS’miz, var onu biliriz baskasina oy vermeyiz’ olur. Bu açidan biz de parti merkezinde yönetim olarak karar aldik DPS’yi uluslararasi bir marka haline getirecegiz” ifadelerini kullandi.

"Destegimiz devam edecek"

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Balgöç Balkan Göçmenleri Federasyonu ve Brgk Onursal Baskani Turhan Gençoglu ise, “Bulgaristan’daki, hepimizin tek temsilcisi olarak adlandirdigimiz Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin Sayin Genel Baskani olarak sizleri burada görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. Biz bugüne kadar her zaman etle tirnak gibi olduk. Cenab-i Allah bize müsaade ettikçe de, insallah ömrümüz oldukça da sizlere destegimiz her zaman devam edecek. Sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. Sizlerle beraber olmak, sizlere hizmet etmek bizim için büyük bir onur. Bu plaketi, bütün kardeslerim adina aliyorum. Bizimle beraber çalisan kardeslerim adina bu plaketi kabul ediyorum” diye konustu.

Ziyaret, gerçeklesen toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA