MHP'li Baskan Atli'dan Partiden Ayrilanlara 'Evinize Dönün' Çagrisi

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan Ilçe Baskanligi iftar sofrasinda partililer ile bir araya geldi. MHP Kozan Ilçe Baskani Nihat Atli iftar sonrasi yaptigi konusmada muhalefet partilerini sert bir dille elestirirken ülkücü ve milliyetçi olan herkesi yeniden Milliyetçi Hareket Partisi çatisi altinda toplanmaya davet etti.

MHP'li Baskan Atli'dan Partiden Ayrilanlara 'Evinize Dönün' Çagrisi
MHP Kozan Ilçe Baskani Nihat Atli, MHP MKY üyesi Av. Ugur Öztürk, Il yöneticileri ve partililer ile iftar sofrasinda bir araya geldi. Birliktelik mesajlarinin verildigi iftarda MHP Kozan Ilçe Baskani Nihat Atli partiden ayrilan, küskün olan milliyetçi ve ülkücüleri yeniden Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönerek birliktelik içinde siyaset yapmaya devam etti.

“Cumhurbaskani su an terör örgütünün belini kirmadi mi?”

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrilan partililerin çözüm sürecindeki tepkisinden dolayi partisinden ayrildigi dönemi hatirlatan ve su an terörle verilen mücadelede terör örgütünün bitme noktasina geldigini aktaran Baskan Nihat Atli, “Türk halkina karsi çok sert bir muhalefet yapiliyor. Ben muhalefet partililerin muhalefetine bir sey demiyorum. Muhalefet partisi mutlaka kendine yakisan muhalefetligi yapacak. Fakat beni üzen bizim davamizda yetismis, çocuklugundan beri bu davanin havasini teneffüs etmis, suyunu içmis birçok arkadasimiz çok basit sebeplerle Milliyetçi Hareket Partisi’ni birakmis. Farkli partilere gitmis ve dönmüs bizlere karsi muhalefet yapiyor. Hem de acimasizca. Muhalefet partilerinden daha acimasiz sekilde. Gerekçeleri Cumhur ittifaki, AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan “çözüm süreci baslatti” böyle bir zihniyete Milliyetçi Hareket Partisi nasil destek verir diyerek baska partilere gitmis. Sevgili arkadaslar ayni Cumhurbaskani su an ayni terör örgütünün belini kirmadi mi?" diyerek partililere seslendi.

“Terör örgütü PKK’nin siyasi yüzü HDP’ye bakanlik verelim diyen bir zihniyetle berabersiniz”

Türkiye’de artik bomba patlamadigini ve topraklarimizda terör eylemi kalmadigini hatirlatan Nihat Atli, “Cumhur ittifaki ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin de destegiyle terörün belini kirildi. Peki ayni Cumhurbaskani bunu yaparken sizin gittiginiz tercih ettiginiz yer kim? Terör örgütü PKK’nin siyasi yüzü HDP’ye bakanlik verelim, diyen bir zihniyetle berabersiniz. Siz bunu hangi vicdaniniza koyuyorsunuz? Nasil böyle bir durumu savunuyorsunuz. Buna, ben anlam veremiyorum” dedi.

Baskan Nihat Atli milliyetçi ve ülkücü görüslere seslendi

Milliyetçi ve ülkücüyüm diyen herkese sesleniyorum diyen Baskan Nihat Atli partililerini MHP çatisinda toplanmaya davet ederek “Ben buradan sesleniyorum. Biz eski ülkücüyüz, ülkücünün eskisi yenisi, genci yaslisi olmaz. Eger bu harekati biraktiysan o makami kullanma o gömlegi üstünden çikar. Eger çikartmiyorsan senin yerin Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklaridir. Genel Baskanimizda Partiden ayrilan arkadaslari davet etti. Gelsinler, konusalim. Milliyetçi Hareket Partisi çatisi altinda bir araya gelelim. Buradan davalarina davet ediyorum insallah davetimiz dikkatlerini çeker ve aci gerçekleri görürler de yuvalarina dönerler. Onlara kapimiz sonuna kadar açik, basimizin üstünde de yerleri var” diyerek çagrida bulundu.

MHP MKY üyesi Av. Ugur Öztürk’te konusmasinda terörle mücadelede verilen basarili çalismalari aktararak milli savunma sisteminde yasanan basarilari aktardi.

Iftar yemegi konusmalarin ardindan hatira fotografi ile son buldu.
Kaynak: İHA