Baskan Çakici'yi Kizdiran Olay Açiklamasi 'Size Ant Olsun Daha Fazla Çalisacagiz'

Sinop Boyabat Belediyesi tarafindan yapilan ve henüz açilisi yapilmayan kapali hali sahaya bazi kisiler tarafindan zarar verildi. Baskan Sefik Çakici, hali sahanin fotograflarini sosyal medya hesabi üzerinden paylasarak “Size ant olsun daha fazla çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Çakici'yi Kizdiran Olay Açiklamasi 'Size Ant Olsun Daha Fazla Çalisacagiz'
Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici, sosyal medya hesabi üzerinden henüz hizmete açilmayan kapali hali sahanin hasar gördügü bölgelerinin fotograflariyla birlikte "El insaf, sözün bittigi yer" paylasiminda bulundu. Baskan Çakici, “Boyabat’imiza her zaman en iyisini kazandirma niyetiyle yaptigimiz projelerimizden biri olan ve henüz hizmete açilmayan kapali hali saha tesisimize; kendini bilmez kisi ya da kisiler anlasilan çok rahatsiz olmuslar ki ciddi zarar vermisler. Tesisimizin muhtelif yerlerini keserek, yirtarak, yakarak tahrip edenlere söylenecek sey; size ant olsun daha fazla çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Fotograflarda ise tellerinin ve dis brandasinin kesildigi, zeminde hasarlar görüldügü, tuvalet kapisinin kirildigi gibi kareler yer aliyor.
Kaynak: İHA