Baskan Demirci, Dünya Kadinlar Günü'nü Karanfillerle Kutladi

Kütahya’nin Pazarlar Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde, ilçe merkezindeki kamu, özel kurum ile kuruluslarinda, tekstil fabrikasinda, hali dokuma atölyelerindeki ve tüm isyerlerinde çalisan kadinlarin Dünya Kadinlar Günü’nü karanfillerle ve özel hazirlanan kolonyalar ile kutladi.

Baskan Demirci, Dünya Kadinlar Günü'nü Karanfillerle Kutladi
Pazarlar Belediye Baskani Bilal Demirci, “Sadece bir gün degil yilin her günü kadinlarin mutlu ve hak ettigi bir sekilde yasamalarini istiyoruz. Kadinlarimiz bizlerin en iyi sekilde yetismesini saglayan, gelecek nesillerin mimarlaridir. Toplumsal yasamin her kademesinde, her zaman önemli roller üstlenen kadinlarimiz, üstün fedakârlik duygusu içinde yaptiklari çalismalarla, ülkenin her açidan kalkinmasinda büyük bir payin sahibi olmuslardir.. Ülkemiz, kadinlarin omuzlarinda daha da güçlenecektir. Egitimiyle, sahip oldugu becerileri ortaya koyabilecegi meslegi ve emegiyle, toplum hayatina tipki erkekler gibi katilabilen güçlü ve etkili kadinlarin yetistirecegi çocuklar da toplumumuzu ve ülkemizi daha aydinlik yarinlara tasimada en önemli faktör olacaktir. Özellikle son yillarda kadina yönelik siddetteki dikkat çeken artis toplumun her kesimini rahatsiz etmektedir. Kadina siddetin son bulmasini temenni ediyorum" dedi.

Pazarlarli kadinlar basta olmak üzere tüm kadinlarin, Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutlayan Baskan Demirci, "Emegiyle, gücüyle, mücadelesiyle ve sonsuz sevgisiyle dünyayi güzellestiren tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandi.(MB-EFE)
Kaynak: İHA