'Kiralik Budalasi' Sahnelendi

Usta sanatçilar Hakan Altiner, Aydan Sener ve Burçin Bildik’in rol aldiklari ‘Kibarlik Budalasi’ adli tiyatro oyunu Nevsehir’de sahnelendi.

'Kiralik Budalasi' Sahnelendi


Nevsehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde Moliere’in ölümsüz eseri ”Kibarlik Budalasi” tiyatro severler ile bulustu. Hakan Altiner, Aydan Sener ve Burçin Bildik gibi usta isimlerin rol aldiklari 2 perdelik komedi oyunu Nevsehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdikleri oyunu Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran da esi Nejla Savran ile birlikte izledi. Baskan Savran oyun sonrasinda oyunculari tebrik ederken usta oyuncu Hakan Altiner’e çini bir tabak hediye etti. Salonu dolduran Nevsehirlilere tesekkür ederek belediye olarak kültür sanat etkinliklerinin devam edecegini müjdeleyen Savran, Ramazan ayi içerisinde düzenlenecek olan programlara da Nevsehirlileri davet etti. Usta oyuncu Hakan Altiner ise, Türkiye’nin en önemli kültür ve turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da sanatseverler ile bulusmalarina imkân saglayan Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran’a tesekkür etti.

Salonu dolduran yüzlerce kisi önünde oyunu oynamaktan büyük keyif aldiklarini ifade eden Altiner, en kisa zamanda yeniden Nevsehirlilerle bulusmak istediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA