Hirai Zerdus Kozan'da Hayranlari Ile Bulustu

Adana’nin Kozan ilçesine konser için gelen ses sanatçisi Hirai Zerdus sarkilari ile hayranlariyla bulustu. Yüzlerce kisi Kozan Belediyesi sinema salonunda düzenlenen konserde Hirai Zerdus’un eserlerini seslendirirken hayranlari saatlerce sarkilara eslik etti.

Hirai Zerdus Kozan'da Hayranlari Ile Bulustu
Kozan Belediyesi Sinema salonunda sevenleri ile bulusan Hirai Zerdus Cuma günü yeni eserin yayinlanacagi müjdesini duyururken Kozan’da hayranlari ile bulusmanin büyük keyif verdigini söyledi.



Yüzlerce kisi Hirai Zerdus sarkilarini seslendirirken sanatçiyi ilçeye davet eden ve ev sahipligi yapan Veysel Sakir Kozan’in tarihi ve dogal güzelliklerinin yani sira sanatsal etkinliklerde hizla gelistigini kaydetti.

Sanatçinin menejeri Fatih Özen Kozan’da Hirai Zerdus ve hayranlarinin bir araya gelmesinden mutlu olduklarini ifade ederek Cuma günü yeni bir sarkinin yayinlanacagini duyurdu. Kozan’a hayran kaldiklarini kaydeden Özen konsere olan ilginin yogunlugunun kendilerini mutlu ettiklerini ifade etti.

2 saat süren konserde Hirai Zerdus bir çok eseri hayranlari ile birlikte okurken bazi hayranlarina imzali albümünü hediye etti.
Kaynak: İHA