Serinhisar MYO'da Sona Yaklasiliyor

Pamukkale Üniversitesi ile Serinhisar Belediye Baskanligi arasinda imzalanan protokol kapsaminda Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) binasina ait insaat tamamlanacak. Imza töreninde konuyla ilgili açiklama da bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Serinhisar MYO’da açilmasi planlanan yeni programlarin müjdesini verdi.

Serinhisar MYO'da Sona Yaklasiliyor


Serinhisar MYO Insaatinin tamamlanmasina yönelik protokol imzalandi. Rektörlük makaminda yapilan imza törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ibrahim Kisaç, Serinhisar Belediyesi Baskani Hüseyin Gemi, Serinhisar MYO Müdürü Ögr. Gör. Dr. Mehmet Ali Ekinci katildi.

Imza töreni öncesi protokol ile ilgili duygu ve düsünceleri ifade eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Bugün, Serinhisar Meslek Yüksekokulu için bir protokol imzalayacagiz. Serinhisar’in egitim ve ögretime ne kadar önem verdiginin her zaman farkindayiz. Kendilerine tesekkür ediyorum. Çok güzel bir okulumuz var. Ulasim konusunun iyilestirilmesi adina yine bir is birligi yapacagimiza inaniyorum. Okulumuz bina olarak güzeldi. Bir kismi tam olarak bitmis fakat bazi kisimlarda da eksiklikler vardi. Bu vesileyle Serinhisar Meslek Yüksekokulumuza yeni programlar açacagimizin müjdesini vermek istiyorum. Bu programlarin tam manasiyla faaliyet gösterebilmesi için gerekli düzenleme çalismalarinin yapilmasi gerekiyordu. Insallah, biçakçilik ile sivil savunma ve itfaiyecilik programlarini da açmayi basarirsak, Serinhisar’a da büyük bir katki yapacagimiz inancindayim. Biçakçilik programimiz ile Serinhisar ve Yatagan biçakçiligini ön plana çikarmayi hedefliyoruz. Serinhisar’in yine leblebi basta olmak üzere bir kuruyemis sektörü de bulunmaktadir. Ilerleyen dönemlerde, bu sektörlere uygun bir program açmayi, hedeflerimiz arasina aldigimizi belirtmek isterim. Bu protokolün hayirli olmasi dileklerimle Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Konu ile ilgili duygu ve düsüncelerini aktaran Serinhisar Belediye Baskani Hüseyin Gemi, “Bugün, Serinhisar Meslek Yüksekokulu’nun dersliklerin, sahasinin, gerekli olan alt yapinin eksikliginin giderilmesi adina Üniversitemizle, Rektörümüzle bir protokol imzaliyoruz. Kendilerine tesekkür ediyor, protokolümünüz hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA