Marmaris Sezona Hazirlaniyor

Özellikle yaz aylarinda hem plaj, hem de yürüyüs yolu sebebiyle binlerce kisiyi agirlayan Mugla’nin Marmaris ilçesi Uzunyali bölgesinde kapsamli bir çalisma baslatildi.

Marmaris Sezona Hazirlaniyor


Marmaris Belediyesi’nin yeni sezon hazirliklari devam ediyor. Fen, Park ve Bahçeler, Temizlik ve Destek Hizmetleri müdürlükleri hummali bir biçimde çalismalarini sürdürüyor. Yollarin, yesil alanlarin, parklarin bakimi yapilirken ilçenin en çok turist alan noktalari da özel bakimdan geçiriliyor.

Bu çerçevede özellikle yaz aylarinda hem plaji hem de yürüyüs yolu sebebiyle binlerce kisiyi agirlayan Uzunyali bölgesinde kapsamli bir çalisma baslatildi. Uzunyali sahili boyunca palmiye ve zakkum çiçeklerinin dikimi gerçeklestirilirken Marmaris Belediyesi’nin sorumlulugunda olan 110 adet aydinlatma direginin de bakimina basladi.

Isil isil bir sahil için tüm aydinlatma direklerini bakimdan geçiren ekipler gerekli onarimi gerçeklestiriyor. Ayrica tüm direklerin boyamasi da yapiliyor.

Marmaris’i sezona hazirlamak için yogun bir sekilde çalismalarin devam ettigini söyleyen Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “Tüm birimlerimizle adeta seferberlik ilan ettik. Ilçemizi sezona hazirlamak için birçok noktada çalismalarimiz devam ediyor. Bu süreçte elbette ki bazi aksamalar oluyor. Anlayislari için tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA