Firtinada Savrulan Çig Köfte Tezgahinin Masaya Ve Motosiklete Çarpma Ani Kamerada

Antalya’nin Serik ilçesinde etkili olan firtinada bir dükkanin önündeki tezgah savrularak önce yemek masasina, sonra da motosiklete çarpti. O anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Firtinada Savrulan Çig Köfte Tezgahinin Masaya Ve Motosiklete Çarpma Ani Kamerada
Antalya’da iki gün önce çikan siddetli firtina zaman zaman etkisini göstermeye devam ediyor. Serik ilçesinde firtinanin etkisiyle çig köfte dükkanina ait tezgah, hareket ederek önce masa ve sandalyeleri devirdi, sonra da park halindeki motosiklete çarpti. Tezgah daha sonra çarptigi motosiklet ile birlikte yan yatarak durdu. Olayda tezgahin yola savrulmamasi kazayi önlemis oldu. O sirada market içerisinde bulunan vatandaslar ise panik yasadi. Vatandaslar, devrilen motosiklet ile tezgahi ve yola savrulan malzemeleri kaldirdi.

“Daha önce böyle bit sey yasamadim ve görmedim”

Olay aninda büyük bir gürültü duydugunu belirten Senol Akman, "Sabah erken saatlerde firtina çok etkili oldu. Sabah içerde tavuk pisirirken disarida bir gürültü duydum. Döndüm baktim motosikletin üzerine yan taraftaki komsumun tezgahi gelip devrildi. Maddi bir zararimiz yok. Daha önce böyle bir sey yasamadim ve görmedim. Daha sonra direkte askida kalan motoru kaldirdik. Arkadasin tezgahini ve cam kiriklarini ortadan kaldirdik. Firtina o kadar etkili ki kömür koydugum kovalar bile karsiya yola gitti ve araba çarpip kirildi" diye konustu.

Kaynak: İHA