Yildirim'da Dijital Çagi Anlamak Seminerleri Devam Ediyor

Yildirim Belediyesi tarafindan dijital çagi anlamak söylesilerine katilan Doç. Dr. Betül Önay Dogan, ’Dijital Çag ve Sivil Toplum, Yerel Yönetimler’ üzerine konustu.

Yildirim'da Dijital Çagi Anlamak Seminerleri Devam Ediyor
Yildirim Belediyesi’nin düzenledigi ve 10 hafta sürecek dijital çagi anlamak söylesileri tüm hiziyla devam ediyor. Dijital Çagi Anlamak Söylesileri’ne bu hafta konusmaci olarak katilan Istanbul Üniversitesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Betül Önay Dogan ‘Dijital Çag ve Sivil Toplum, Yerel Yönetimler’ baslikli bir konusma yapti. Yildirim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Doç. Dr. Enes Bayrakli’nin moderatörlügünde düzenlenen söylesi, ögrencilerden büyük ilgi gördü.

Dijital çagi anlamak söylesilerine gençlerin yogun ilgisi oldugunu söyleyen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Iletisim teknolojileri ciddi bir degisim içerisinde ve dünyayi cebimize sigdiran, bilgiye erisimin çok hizli ve kolay oldugu düzene dijital çag diyoruz. Dijital çag, sadece iletisim tarzimizi ve bilginin akis hizini degistirmedi. Dijital çag, sosyal, kültürel ve politik dünyamiza da sekil veren bir hal aldi. Bizler de Yildirim Belediyesi olarak, dijital çagin gerçeklerini aydinlatmak, bu konuda farkindalik olusturmak ve dijital tehlikelere dikkat çekmek için bir egitim serisini baslattik. Gençlerimizin egitimlerimize ilgisinin fazla olmasi bizleri motive ediyor. Gençlerimize yönelik yaptigimiz egitimlerimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA