STK'lardan Baskan Savran'a Ziyaret

Nevsehir’de faaliyet gösteren çesitli sivil toplum örgütlerinin baskan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran’i ziyaret etti.

STK'lardan Baskan Savran'a Ziyaret
Belediye Baskani Savran, Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Nevsehir subesi, Nevsehir Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi ve IHH Insani Yardim Dernegi Nevsehir Subesi baskan ve yöneticilerini ayri ayri baskanlik makaminda konuk etti. Ilk olarak Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Nevsehir Subesi Baskani Ramazan Çiftci ve beraberindeki vakif yöneticileri ile bir araya gelen Savran, Nevsehir’de yeni kurulan vakfin çalismalari hakkinda bilgi aldi. Çiftci ve beraberindeki gazi ve sehit yakinlari ile bir süre sohbet eden Savran’a vakif baskani Çiftçi tarafindan üzerine ay yildiz dokunmus bir kilim hediye edildi.

Savran daha sonra, Nevsehir Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Baskani Serafettin Arslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Murat Çöloglu ve Özcan Gömeç’i konuk etti. 1-7 Mart Muhasebe Haftasi dolayisiyla gerçeklesen ziyarette Savran, tüm Serbest Muhasebeci Mali Müsavir ve muhasebe çalisanlarinin Muhasebe Haftasini kutladi.

IHH’dan ziyaret

Savran’in son konuklari ise IHH Nevsehir Sube Baskani Baki Öncel ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akarsu oldu. Savran, IHH yöneticileri ile hem vakfin gerçeklestirdigi yardimlar hem de Nevsehir Belediyesi’nin sosyal yardimlari konusunda istisarelerde bulundu.
Kaynak: İHA