Sancaktepe'den Idlib'e Insani Yardim Tirlari Yola Çikti

Sancaktepe Belediyesi, Kizilay Istanbul Subesi ve Sancaktepeli hayirsever is adamlarinin is birligiyle 3 tir insani yardim malzemesi toplandi. Hazirlanan insani yardim malzemelerinin yüklendigi 3 tir dualar esliginde Sancaktepe Belediyesinden Idlib’de ki ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere yola çikti.

Sancaktepe'den Idlib'e Insani Yardim Tirlari Yola Çikti


Sancaktepe Belediyesi, Kizilay Istanbul Subesi ve Sancaktepeli hayirsever is adamlari Idlib’e göndermek üzere insani yardim malzemesi topladi. Gida ve giysi malzemelerinin bulundugu 3 tir, Sancaktepe Belediyesi önünde düzenlenen tören ile dualarla Idlib’e gönderildi.

2 Mart Çarsamba günü gerçeklesen ugurlama programina Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, STK temsilcileri ve vatandaslar katildi.



Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, “Mazlum cografyalarda olan tüm insanligi düsünen Cumhurbaskanimizin gelistirmis oldugu bu güzel anlayisla biz de Sancaktepe’den Idlib’e yasanan bu soguklarda, orada evsiz çadirlarda üsüyen kardeslerimize 3 tir yardim gönderiyoruz. Malumunuz dünya sikintili bir süreçten geçiyor ve etrafimizda bir sürü sikintilar yasaniyor. Biz Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe’deki vatandaslarimiz olarak tüm mazlum cografyalarin her daim yaninda oldugumuzu, gerek ülkemizde yasanan afetlerde, gerek daha önceki senelerde de kislari yapmis oldugumuz yardimlar gibi bugün de Idlib’e tirlarimizi gönderiyoruz. Kizilay’in öncülügünde hayirseverlerimizle birlikte olusturmus oldugumuz bu yardim malzemelerimizi oradaki mazlumlarimiza gönderiyoruz“ dedi.

Kaynak: İHA