Milli Egitim Müdürü Servet Canli'dan Serdar Ünsal'a Iadeyi Ziyaret

Igdir Milli Egitim Müdürü Servet Canli, Igdir Azerbaycan Evi Dernegi Baskani Serdar Ünsal’a iadeyi ziyarette bulundu.

Milli Egitim Müdürü Servet Canli'dan Serdar Ünsal'a Iadeyi Ziyaret
Igdir Milli Egitim Müdürü Servet Canli göreve basladigi günden itibaren yogun bir tempo ile çalismalarini sürdürürken, iadeyi ziyaretlerine de devam ediyor.Igdir Azerbaycan Evi Dernegi Baskani Serdar Ünsal’a iadeyi ziyarette bulunan Servet Canli’ya Serdar Ünsal, dernek çalismalari hakkinda bilgi vererek, “Tek amacimiz Türkiye Azerbaycan kardesliginin en yüksek seviyeye çikmasidir” dedi.

Serdar Ünsal’i Azerbaycan Cumhurbaskanligindan aldigi madalyadan dolayi tebrik eden Igdir Milli Egitim Müdürü Servet Canli ise, “Igdir’da egitimin kalitesini artirmak için çalisiyoruz. Göreve atandiktan sonra ihmal edilmis ve birikmis birçok sorun oldugunu gördük. Pandemi sebebiyle ihmal edilen okullarimizin tamamini gözden geçirdik ve 75 adet kütüphane yaparak ögrencilerimizin kullanimina sunduk. Yaptigimiz Kütüphaneler Bakanligimizda örnek proje olarak gösterildi. 6 adet ana okulu yaptik, Okul bünyesinde 34 adet anasinifi yapimi gerçeklestirdik, pansiyonlarin yenilenmesi ve en önemlisi okul ziyaretleri ile ögretmen ve idarecileri ziyaret ederek sorunlarini yerinde inceliyoruz. Sube müdürlerimizde ayni sekilde okullarimizi ziyaret ederek sorunlari yerinde incelemekte ve çözüm üretmektedirler. Sayin Bakanimiz götürdügümüz tüm projeleri onaylamakta ve desteklemektedir. Egitim kalitesini artirmak için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çaliyoruz. ” seklinde konustu.

Azerbaycan Kültür Evinde gerçeklesen ziyarete dernek yönetim kurulu üyesi Ziya Zakir Acar , Milli Egitim Sube müdürleri Hüseyin Kiran, Veysel Karani Özduygu’da katildi.

Kaynak: İHA