Kdz. Eregli MÜSIAD Baskani Çinar Turkovac Asisi Oldu

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Kdz. Eregli Baskani Abülkadir Çinar, Kdz. Eregli Devlet Hastanesi’nde Turkovac asisini yaptirdi. Çinar hastane yöneticilerini de ziyaret ederek yerli ve milli olan Turkovac asisinin önemine degindi.

Kdz. Eregli MÜSIAD Baskani Çinar Turkovac Asisi Oldu
Kdz. Eregli MÜSIAD Baskani Abdülkadir Çinar bu gün Kdz. Eregli Devlet Hastanesi’ne giderek Turkovac asisini oldu. Asinin ardindan dernek yöneticileri ile birlikte Kdz. Eregli Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Vildan Türkeli ve Saglik Bakim Hizmetleri Müdür Yardimcisi Engin Yilmaz’i ziyaret eden Baskan Çinar ve beraberindekiler çalismalar hakkinda bilgi aldi. Türk bilim adamlari tarafindan gelistirilen Turkovac asisini yaptirdiklarini dile getiren Çinar “Ülkemizin birçok alanda oldugu gibi özellikle pandemi sürecinde kendi yerli ve milli asimizi gelistirmis olmasini önemsiyoruz. Bizde bu gün hastaneye gelerek Turkovac asimizi olduk. Insallah bu zorlu süreci kendi yerli ve milli asimiz olan Turkovac ile en kisa sürede atlatmis olacagiz. Bu noktada emegi geçen basta bilim insanlarimiz olmak üzere tüm yöneticilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Korona virüs salgini süresince saglik çalisanlarinin büyük bir özveri ve fedakarlikla çalistiklarina sahit olduklarini dile getiren Baskan Çinar, tüm saglik çalisanlarina tesekkür etti.

Karadeniz Eregli Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Vildan Türkeli’de ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek Baskan Çinar ve beraberindekilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA