Karacabey Gida, Tarim Ve Hayvancilik Fuari Basliyor
Karacabey’de geleneksel hale gelen ve bu yil 10’uncusu düzenlenecek olan Gida, Tarim ve Hayvancilik Fuari, 3 Mart 2021’de basliyor.

Karacabey’de 11 yildir geleneksel hale gelen fuar, geçtigimiz yil pandemi nedeniyle yapilamamisti. 3 Mart Persembe günü saat 14.00’te düzenlenecek açilis töreniyle 2022 yili Tarim, Hayvancilik ve Gida Fuari kapilarini açmis olacak. Karacabey Belediyesi’nin katkilariyla gerçeklesecek olan fuar ile ilgili konusan Belediye Baskani Ali Özkan, “Bölgesel olmasina ragmen ulusal bir güce sahip olan fuarimiz, Çanakkale’den Kütahya’ya kadar, çevre il ve ilçelerdeki üreticilerin de dikkatini çekmekte. Güney Marmara bölgesinde sektörde söz sahibi bir fuar diyebiliriz. En küçükten en büyügüne çekis gücüne sahip traktörler, tarim sektöründe önde gelen markalar ve son teknoloji ürünler fuarda üreticilerle bulusacak. Bu fuarda özellikle uydu ile hassas tarim, insansiz hava araçlariyla tarim gibi yenilikçi teknolojiler sergilenecek. 3T vizyonumuzun önemli parçalarindan olan tarim ve teknolojiyi ilçe sinirlarimizda kesistirmenin mutlulugunu ayrica yasiyoruz. Tüm halkimizi fuara bekliyoruz” dedi.
Öte yandan, persembe günü saat 14.00’te açilisi gerçeklesecek olan fuar, pazar gününe kadar sabah 10.00 ila aksam 20.00 saatleri arasinda misafirlerini agirlayacak.
