Eski Esini Bogarak Öldürüp Ormana Gömen Zanlidan Akil Almaz Plan

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 2 kez evlenip bosandigi eski esi tarafindan bogularak öldüren Fatma Çetin, son yolculuguna gözyaslari arasinda ugurlandi. Baskasiyla evlenen eski esini öldürüp 60 kilometre tasidiktan sonra ormanlik alana gömen zanlinin, cesedi apartmandan çikarmadan önce kameralara yakalanmamak için tüm binanin elektrigini kestigi ortaya çikti.

Eski Esini Bogarak Öldürüp Ormana Gömen Zanlidan Akil Almaz Plan


Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi 2144 Sokakta meydana gelen olayda; daha önce 2 kez evlenip bosandigi Ebubekir Karakurt (39) tarafindan sürekli taciz edilen Fatma Çetin (32), bogularak öldürüldükten sonra olay yerinden 60 kilometre uzaklikta bulunan Serinhisar ilçesine bagli Yatagan Mahallesinin zirvesindeki Kefe Yaylasindaki ormanlik alanda kazilan çukurda battaniye ve çuvala sarili olarak bulundu. Tekstil isçisi Mehmet Çetin, isten çikip eve geldiginde esi Fatma Çetin’i evde bulamayip evin de daginik olmasindan süphe duyarak ihbarda bulunmasi sonucu ortaya çikan olay sonrasi, Fatma Çetin’in eski esi Ebubekir Karakurt gözaltina aldi.

Suçunu çapraz sorgu sonucu kabul eden zanli Ebubekir Karakurt’un sorgusu devam ederken, hayatini kaybede 2 kiz çocugu annesi Fatma Çetin’in cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tipta yapilan otopsinin ardindan son kez Anafartalar Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Helallik alinmasinin ardindan Pamukkale ilçesine bagli Korucuk Mahallesine götürülen Fatma Çetin’in cenazesi, kilinan cenaze namazinin ardindan gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi. Cenazeye katilan Çetin’in ailesi ve yakinlari, yasadiklari üzüntü nedeniyle ayakta dahi durmakta güçlük çekti.

Apartmani elektriksiz birakmis

Olay Yeri Inceleme ekipleri, Fatma Çetin’in vahsice öldürüldügü olayin ardindan zanlinin zorla içeriye girerek eski esini öldürdügü geldigi evde genis çapli inceleme yapti. Eski esini bogarak öldürdükten battaniyeye saran Ebubekir Karakurt’un, cesedi binadan çikarmadan önce güvenlik kameralarina yakalanmamak için giristeki panodan tüm apartmanin elektrigini kestigi ve daha sonra omzuna aldigi cenazeyi kapiya kadar getirdigi aracina yükleyerek götürdügü ortaya çikti.
Kaynak: İHA