Ergani Belediyesi Öz Kaynaklariyla 4 Araci Filosuna Katti

Diyarbakir’in Ergani Belediyesi, vatandaslara daha kaliteli hizmet saglamak amaciyla araç filosunu güçlendirerek, 4 yeni araci filosuna katti.

Ergani Belediyesi Öz Kaynaklariyla 4 Araci Filosuna Katti
Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu’nun katilimiyla Istasyon Parki’nda gerçeklestirilen törende Temizlik ve Fen Isleri birimlerinde kullanilmak üzere 3 kamyon ve 1 kepçe hizmete alindi. Törende konusan Vali Karaloglu, Ergani Belediyesi’nin öz kaynaklariyla aldigi is makinelerini hizmete sunduklarini söyledi.

Yeni is araçlariyla ilçenin altyapi hizmetlerini daha çabuk çözeceklerini ifade eden Vali Karaloglu, "Büyüksehir Belediyesi olarak da Ergani’de önemli çalismalarimiz var. Geçen sene en çok kirsal yol yaptigimiz ilçelerimizden biridir. 125 kilometre asfalt yol yaptik. Içme suyunda sorunlarimiz vardi. Onlar büyük oranda çözüldü. Ergani’de Millet Bahçesi Projemiz tamamlandi. Bilgi evlerinin de oldugu sosyal donatilarin da oldugu çok güzel bir millet bahçesi projemiz bitti. Su anda ihale asamasinda insallah yakin zamanda onun ihalesini de yapmis olacagiz. Is makinelerimizin hayirli ugurlu olmasini diliyorum" dedi.

Ergani Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ahmet Karaaslan ise basarili adimlari artirmak için araç sayilarini artirdigini ve bütün araçlarla ilçenin daha saglikli yasanabilir gerçegine kavusacagini söyledi.



Törene Il Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Askin, Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA