Balikesir Valisi Sildak Bandirma'da Ziyaret Ve Incelemelerde Bulundu

Balikesir Valisi Hasan Sildak bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bandirma’ da bazi programlar gerçeklestirdi.

Balikesir Valisi  Sildak Bandirma'da Ziyaret Ve Incelemelerde Bulundu
Vali Sildak programina Bandirma, Erdek, Gönen, Manyas, Marmara ve Susurluk Kaymakamliklari ile Nüfus Müdürlüklerinde görevli personele yönelik düzenlenen hizmet içi egitim programiyla basladi.

Koyunculuk Arastirma Enstitüsü’nde yapilan hizmet içi egitim programinda personele ilçelerindeki çalismalari dolayisiyla tesekkür eden Vali Sildak, vatandaslara sunulan hizmetlerde devletin güler yüzünün ve sicakliginin hissettirilmesinin önemine degindi. Vali Sildak, hizmetlerde kaliteyi ve verimi arttirmak için yapilan egitimlerle gelisimin hedeflendigini vurguladi. Vali Sildak programinda Bandirma Egitim ve Arastirma Hastanesini ziyaretle devam etti. Sildak, Bandirma Kaymakami Engin Aksakal ve Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’in bulundugu ziyarette hastanede bulunan vatandaslar ve saglik personeliyle bir araya geldi. Onlarla sohbet eden, acil sifalar dileyen Vali Sildak, vatandasa ilgili ve güler yüzle hizmet sunan personele tesekkür etti. Vali Hasan Sildak programinin devaminda, tarim ve hayvancilik sehri olan Balikesir’in hayvancilik alanindaki gelisimine katki saglayan Koyunculuk Arastirma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Çalismalar hakkinda bilgi aldigi Enstitü Müdürü Erdinç Veske’yi ziyaret eden Vali Sildak yeni projeler gelistiren personele basari dileklerinde bulundu.

Vali Sildak Bandirma programi kapsaminda Enerjisa Dogalgaz Kombine Çevrim Enerji Santralini ziyaret etti.

Vali Sildak, üretim ve istihdam saglama bakimindan Balikesir’in önde gelen ilçeleri arasina yer alan Bandirma’da deniz suyu sogutma sistemi ile yüksek enerji üretim kapasitesine sahip Bandirma Enerjisa Santralinde yürütülen çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Vali Sildak daha sonra Ilçenin islek caddelerinden Sehit Süleymanbey Caddesi’de esnaf ve vatandasla bir araya geldi. Bandirma Kaymakami Engin Aksakal ile ziyaret ettileri esnafa hayirli ve bereketli kazançlar dileyen Vali Sildak vatandaslarla sohbet etti. Bandirma Ilçesindeki temaslarina Özel Royal Hastanesini ziyaretle devam eden Vali Sildak, hastanede tedavi gören hastalara geçmis olsun dileklerinde bulundu. Vatandaslarin sagligina kavusmasi için gayret gösteren hastane çalisanlarina basarilar diledi. Vali Sildak, Bandirma ’ da son olarak ögrencilerle bulustu. Bandirma EnerjiSa Fen Lisesi Pansiyonunu ziyaret eden Sildak, aksam yemeginde bir araya geldigi ögrencilerle sohbet etti, derslerine düzenli çalismalari tavsiyelerine bulundu.
Kaynak: İHA