AK Parti'de Kurucu Yönetim Bir Araya Geldi

AK Parti Kdz. Eregli ilçe teskilatinin haftalik olagan yönetim kurulu toplantisinda 2001 yilinda partinin Eregli Teskilati’ni olusturan kurucu baskan ile yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

AK Parti'de Kurucu Yönetim Bir Araya Geldi
AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, bu hafta gerçeklesen olagan yönetim kurulu toplantisinda 2001 yilinda AK Parti’yi ilçede kurulusunu gerçeklestiren kurucu baskan Muhammet Köse ile yönetim kurulu üyelerini uzun yillar sonra ilk kez bir araya getirdi. Duygusal anlarin yasandigi toplantida AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Teskilati Kurucu Baskani Muhammet Köse, uzun yillar sonra birlikte görev yaptigi partinin kurulusunda görev yapan arkadaslarini bir araya getirerek büyük bir vefa örnegi sergileyen Av. Saffet Bozkurt ve ekibine tesekkür etti. Köse yaptigi konusmada “21 yil önce görev yaptigim arkadaslarimla bu aksam burada olmaktan büyük mutluluk duydugumu belirtmek isterim. Ilk kez konusmaya çiktigimda heyecandan ayaklarim titriyordu. Inanin ayni heyecani bu gün burada da yasiyorum. Bizleri burada toplayan Baskanimiz Av. Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederim. Insallah bu Türkiye’ye de örnek olur. Partimizin kurulusunda görev alan arkadaslarimizin her biri bu gün partimizin önemli yerlerde görev almis, hem de birçok STK’da baskanlik yapiyor. Simdi bu gün burada bu arkadaslarimiza baskanlik yapmak o kadarda kolay degil.” dedi.

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt ise konusmasinda birlik ve beraberlik mesajlari verdi. Bozkurt konusmasinda su sözlere yer verdi; “Büyük zorluklarla AK Parti ilçe teskilatimizi kuran basta Muhammet Köse Baskanimiz olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu tablo karsisinda duygulanmamak elde degil. Ben sizlere teskilatim adina bir kez daha tesekkür ediyorum. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Daha önce ülkemizde yasanan zorluklari liderimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile birlikte nasil astiysak, bu günkü zorluklarida ayni sekilde birlik ve beraberlik içerisinde asacagimiza inaniyorum. Bizler böyle birlik ve beraberlik içerisinde oldugumuz sürece insallah her seçimde oldugu gibi 2023 yilinda yapilacak Cumhurbaskanligi seçimlerinden de büyük bir basariyla çikacagiz. Bundan hiçbir kuskumuz yok. Çok çalisacagiz ve ülkemizi daha ileri bir seviyeye tasimak için 2023 seçimlerini de kazanacagiz.”

Baskan Bozkurt, toplantiya katilan kurucu yönetim kurulu üyelerine tesekkür plaketi takdim ederken, toplantiya katilamayan kurucu yönetim kurulu üyeleri ile de telekonferans üzerinden görüserek tesekkür etti.

Toplantiya AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Teskilati Koordinatörü AK Parti Zonguldak Il Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Hasanaoglu ile partinin kurucu yönetim kurulu üyeleri, Ormanli Kurucu Belde Baskani Yasar Sever ile Gökçeler Kurucu Belde Baskani Bekir Çolak, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadin ve gençlik kollari baskanlari ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida partili katildi.

Kaynak: İHA