Baskan Erdem, Sehit Ve Gazileri Unutmadi

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü vesilesiyle sehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek, sehit yakinlari ile gazilerin her zaman yanlarinda olduklarini ifade etti.

Baskan Erdem, Sehit Ve Gazileri Unutmadi
Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, sehit ve gazileri unutmadi. Baskan Turgay Erdem, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü” kapsaminda Mihrapli Sehitlik Yerleskesi’ni ziyaret etti. Baskan yardimcilarinin da hazir bulundugu ziyarette Baskan Turgay Erdem, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi, Türkiye Harp Malülü Gaziler Sehit Dul ve Yetimler Dernegi, Bursa Emniyet Teskilati Sehit ve Gazi Aileleri Yardimlasma Dernegi’nde baskan ve yöneticilerle bir araya geldi. Baskan Turgay Erdem, sehit ve gazilere her zaman minnet duyduklarini ifade ederek, “Bu vatan ugruna canini ortaya koyan kahramanlarimiza minnettariz. Sehitlerimizden geriye kalanlar bize emanet. Onlarin sorunlarini ve isteklerini yakindan biliyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman destekçiniz olmaya devam edecegiz” dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Sehit Dul ve Yetimler Dernegi Baskani Metin Senol da ziyaretin kendilerini mutlu ettigini belirtti.

Sehit yakinlari ve gazilerin unutulmak istemedigini kaydeden Senol, “Sorunlarimiz var ve bunu her yerde belirtiyoruz. Sehit yakinlari ve gaziler çok sey istemiyor. Sadece unutulmasinlar o yeter. Bu tür ziyaretler, ufak bir dokunma mutlu edecektir. Sizlere de yanimizda oldugunuz ve desteginizi hissettirdiginiz için tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Baskan Turgay Erdem daha sonra Bursa Emniyet Teskilati Sehit ve Gazi Aileleri Yardimlasma Dernegi Baskani Nevin Firtina ile Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Baskani Muzaffer Uyar’la bir araya gelerek taleplerini dinledi. Baskan Turgay Erdem ziyaret sonunda sehit ve gaziler için olusturulan ‘Ani Defteri’ne de duygularini yazdi.
Kaynak: İHA