Tehdit Ve Basit Yaralama Sorusturmasinda Taraflar SMA Hastasina Bagis Sartiyla Uzlasti

DÜZCE – Düzce’de hakkinda hakaret, tehdit, basit yaralama, kisilerin huzur ve sükununu bozma suçlarindan sorusturma baslatilan sahis ile müsteki, SMA hastasina bagis yapmak suretiyle uzlasti.

Düzce’de yasayan I.Ç. isimli sahis, kiz kardesini sosyal medya üzerinden mesaj atarak rahatsiz eden B.E. ile konusmak için ikametine gitti. Taraflar arasinda yasanan tartismada B.E., I.Ç.’ye hakaret ve tehditte bulunup yumruk atti. I.Ç.’nin sikâyeti üzerine B.E. hakkinda ’hakaret, tehdit, basit yaralama, kisilerin huzur ve sükununu bozma’ suçundan sorusturma baslatildi. Sorusturma dosyasinin Düzce Cumhuriyet Bassavciligi Uzlasma Bürosuna gönderilmesinin ardindan uzlastirmacinin yaptigi görüsmede müstekiler I.Ç. ve S.Ç., süpheli B.E.’nin SMA hastasi Lina Çulha adina baslatilan bagis kampanyasina bin lira bagis yapmasi kosuluyla uzlasabileceklerini belirtti.

Uzlastirmaci ile yaptigi görüsme sonucunda B.E., bagista bulunmayi kabul ederek yardim hesabina bin TL bagista bulundu. Bunun üzerine dosyada uzlasma saglandi.
Kaynak: İHA