Yasar, Saglik Personeliyle Birlikte Pasta Kesti

Ankara Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, Yenimahalle Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü’nde görev yapan doktorlarin, hemsirelerin ve saglik personelinin 14 Mart Tip Bayrami’ni kutladi.

Yasar, Saglik Personeliyle Birlikte Pasta Kesti
Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Boran ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Saglik Isleri Müdürlügü’ne giderek saglik personelinin bayramini kutlayan Baskan Yasar, hekimler ve saglik personeliyle birlikte pasta kesti.

Grevin gölgesinde Tip Bayrami

Ülke genelinde grevlerin gölgesinde kutlanan Tip Bayrami’nda is birakan belediye saglikçilarina moral veren Yasar, “Üzüntü içinde oldugunuzu biliyorum. Iktidar cephesinden yapilan talihsiz konusmalar sizler kadar bizleri de üzdü. Bu ülke hepimizin. Tüm meslek gruplarinin elbette talepleri olabilir. Talepler degerlendirilir, yapilabilecekler yapilir, yapilamayanlarin gerekçeleri açiklanir. Siyasetin dili maalesef yanlis. Ciddi bir ekonomik kriz yasiyoruz. Bu kriz ne tarladaki çiftçinin, ne sanayideki sanayicinin, ne isçinin ne de vatandasin suçu. Sizler de maddi manevi emeginin karsiligini alamayan bir meslek grubusunuz. Ancak ne olursa olsun moralinizi bozmayin. Bugünleri birlikte asacagiz. Sizden istegim bu kirginlikla vatandaslarimizi üzmeyin. Onlar da bizler de sizin yaninizdayiz. Sizlerin araciligi ile tüm hekimlerimizin ve saglik personelimizin Tip Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA