Iletisim Bilimleri'nde 'Fikret Otyam Fotograf Sergisi' Açildi

Anadolu Üniversitesi Iletisim Bilimleri Fakültesi’nde, Fikret Otyam koleksiyonuna ait fotograflarin yer aldigi sergi açildi.

Iletisim Bilimleri'nde 'Fikret Otyam Fotograf Sergisi' Açildi
Iletisim Bilimleri Fakültesi Sergi Salonu’nda; fotografçi, gazeteci, yazar ve ressam Fikret Otyam’in fotograflarindan olusan sergi açilisi yapildi. 2015 yillinda hayatini kaybeden Otyam’in koleksiyonuna ait eserler, sanatseverlerle bulustu. Sergi açilisina Anadolu Üniversitesi Iletisim Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bülend Aydin Ertekin, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Izlem Vural ve Doç. Dr. Sevil Bayçu, Fakülte Sekreteri Mustafa Uylas, akademisyenler ve çok sayida ögrenci katildi.

Düzenlenen sergiyle birlikte Otyam’in anisini yâd etmeyi amaçladiklarini ifade eden Dekan Ertekin, önümüzdeki süreçte iletisim fakültesi olarak farkli etkinliklere imza atacaklarini belirtti.



“Fikret Otyam koleksiyonuna ait bir sergi hazirladik”

Serginin küratörlügünü yapan Iletisim Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Devrim Deniz Erol, “Fikret Otyam koleksiyonuna ait bir sergi hazirladik. Kendisi gazeteci, ressam, yazar ve fotografçi olarak biliniyor. 2015 senesinde kendisini 89 yasinda kaybettik. Bu vesileyle fakültemizde hem 7’nci yilini aniyoruz hem de ziyaretçilere fotograflarini paylasiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA