Taksi Duraginda Araç Içinde Uyuyan Soförü Gördü, Telefonu Çaldi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 8 Mart Sali günü taksi duraginda sarjdaki cep telefonunu, bir apartmandan da Scooter ve ayakkabi çalan süpheli yakalandi. Scooter’i çocugu için çaldigini söyleyen süpheli, islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksi Duraginda Araç Içinde Uyuyan Soförü Gördü, Telefonu Çaldi
8 Mart Sali günü saat 04.00 siralarinda Kordon Caddesi’nde bulunan taksi duraginda sarjdaki telefonun çalinmasi olayinin ardindan çalisma baslatan Manavgat Emniyet Müdürlügü ekipleri, yaptiklari çalismada, ayni gün 07.00’da Yukari Pazarci Mahallesi 4025 sokak no: 9 adresinde meydana gelen 4 adet ayakkabi ve Scooter hirsizliginin ayni kisi tarafindan gerçeklestirildigini belirledi.

Hirsizlik olaylarinin meydana geldigi yerin yakininda bulunan güvenlik kameralarini izleyen ekipler, hirsizlik olaylarinin süphelisini belirleyerek kisa sürede yakaladi.

Uyusturucu madde kullandigi ve 18 ayri suç kaydi bulundugu belirlenen A.E., telefon ve ayakkabilari ihtiyaci oldugu için, Scooter’i ise çocugu için çaldigini söylerken, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.

Güvenlik kamerasinda

Hirsizlik anlari güvenlik kamerasina yansidi. Kordon Caddesi’nde tur atip ortaligi kontrol eden süpheli, taksinin soför koltugundaki soförün uyudugundan ve yazihanede kimsenin olmadigindan emin olduktan sonra sarjdaki telefonu alip gittigi anlar kameralara yansidi. Bir baska görüntüde de süphelinin, çaldigi ayakkabilari ayni yerden aldigi tekerlekli pazar çantasina koydugu, Scooter’i da omuzuna alip gittigi görüldü.

Kaynak: İHA