Pençe-Simsek Gazisine Memleketinde Konvoylu Karsilama

Irkan’in kuzeyinde yürütülen Pençe-Simsek operasyonunda teröristlerce dösenen el yapimi patlayicinin infilak etmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördügü hastanede evlenen Piyade Uzman Çavus Ibrahim Yüzer, esi Funda Nur Yüzer ile birlikte memleketleri Manisa’da konvoyla karsilandi.

Pençe-Simsek Gazisine Memleketinde Konvoylu Karsilama
Irak’in kuzeyinde gerçeklestirilen Pençe-Simsek operasyonu sirasinda teröristlerce dösenen el yapimi patlayicinin infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavus Ibrahim Yüzer yaralandi. Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi altina alinan Yüzer, burada nisanlisi Funda Nur Yüzer ile evlendi. Tedavisi tamamlanan Piyade Uzman Çavus Ibrahim Yüzer, taburcu olduktan sonra esi Funda Nur Yüzer ile birlikte memleketleri Manisa’ya geldi. Manisa girisinde Manisa Il Jandarma Komutanligi ile Manisa Il Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler ve Manisa Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi Baskani Adnan Kaya tarafindan karsilandi. Burada çiçeklerle karsilanan gazi Ibrahim Yüzer ile esi Funda Nur Yüzer, daha sonra Türk bayraklariyla donatilan konvoy esliginde evlerinin yolunu tuttu.

Manisa’ya döndügü için mutlu ve gururlu oldugunu söyleyen gazi Ibrahim Yüzer, “Memleketime geldigim için çok gururluyum. Zorlu bir sürecin ardindan tedavilerim tamamlandi. Beni karsilayan herkese çok tesekkür ederim. Bundan sonra daha iyi günler bizi bekliyor. Zorlu bir süreç geçirdik ancak insan umut ettikten sonra her seyin üstesinden gelebiliyor. Benim bu süreçte en büyük destekçim de esim oldu. Beni hayata bagladi. Insallah ilerisi için daha iyisini düsünüyorum. Uzun da bir zaman geçti” derken, esi Funda Nur Yüzer ise “Çok uzun bir süreç geçirdik beraber. Manisa’ya ailemizin yanina dönmek bizleri çok mutlu etti” diye konustu.

Kaynak: İHA