Karaköprü Okuma Evlerinde Hizmet Saatleri Uzadi

Karaköprü Belediyesi sinavlara hazirlanan ögrencilerin daha fazla faydalanmasi için okuma evlerinde hizmet saatini aksam 21.00’e kadar uzatti.

Karaköprü Okuma Evlerinde Hizmet Saatleri Uzadi
Karaköprü Belediyesi gençlerin egitimine katki saglamak adina okuma evlerinde hizmet vermeye devam ediyor. Gençlerin sicak ve sessiz bir ortamda ders çalismasi saglanan okuma evlerinde sinavlarin yaklasmasi ve ögrencilerin talebi üzerine hizmet saatleri uzadi. Talep üzerine Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin talimatiyla Esentepe ve Atakent Mahallelerindeki okuma evi hizmet saatleri 08.00-21.00 olarak güncellendi. Cumartesi günleri de hizmet veren okuma evlerinde ögrencilere YKS, TYT, KPSS, ALES, YDS, TUS gibi sinavlar ile okul sinavlarina hazirlaniyor. Baydilli, ülkenin en genç nüfusuna sahip olan sehrinin genç ilçesi Karaköprü’de gençlige hizmet etmenin onurunu yasadiklarini belirterek, okuma evlerinin gençlere daha fazla hizmet vermesi, sinavlara ve derslerine en iyi sekilde hazirlanmasina katki saglamasi için saatlerde güncelleme yaptiklarini ifade etti.

Okuma evlerinde sinavlara hazirlanan gençler de taleplerine karsilik saatleri uzatan Belediye Baskani Baydilli’ye tesekkür etti.
Kaynak: İHA