Denetimli Serbestlik Müdürlügü'nde Seminer

Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsaminda, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlügü tarafindan, denetimli serbestlik tedbiri altinda bulunan yükümlüler, denetimli serbestlik ve adliye çalisanlarina yönelik seminer düzenlendi.

Denetimli Serbestlik Müdürlügü'nde Seminer
Seminer’de Sungurlu Imam Hatip Lisesi Müdürü Kerim Mandiralioglu tarafindan, Istiklal Marsi’nin yazimi, önemi, Mehmet Akif Ersoy’un hayati ve kisiligi hakkinda katilimcilara bilgilendirme yapildi.

Seminerin devaminda Ilçe Vaizi Ferruh Tekin tarafindan kurtulus savasinda sehit düsen sehitler ile 2020 yilinda hayatini kaybeden Ögretmen Aytunç Faydaci’nin ruhlarina dua edildi.

Sungurlu Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Çepni, istiklal sairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yalnizca sair olmadigini, merhum Mehmet Akif’in yeni nesillere bütünü ile örnek alinacak bir yasam sürdügünü belirterek etkinligi düzenleyen denetimli serbestlik müdürlügüne, katilimcilara ve Kerim Mandiralioglu’na tesekkür etti.

Adliye Konferans Salonunda düzenlenen seminere Sungurlu Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Çepni, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, denetimli serbestlik ve adliye personeli ile denetim altindaki yükümlüler katildi.

Kaynak: İHA