ÇAKÜ'ye Konya Üniversite Tanitim Günleri'nde Yogun Ilgi

Konya Üniversite Tanitim Günleri’ne katilan Çankiri Karatekin Üniversitesi, katilimcilardan yogun ilgi gördü.

ÇAKÜ'ye Konya Üniversite Tanitim Günleri'nde Yogun Ilgi
Çankiri Karatekin Üniversitesi, EKET Fuarcilik tarafindan üniversite adayi ögrencilerin dogru tercih yapabilmesi ve üniversiteleri daha yakindan taniyabilmesi amaciyla düzenlenen "Konya Üniversite Tanitim Günleri" fuarina katildi.

Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde 37 üniversitenin katilimiyla 8 - 10 Mart 2022 tarihleri arasinda düzenlenen ve iki günde 4 bine yakin kisinin ziyaret gerçeklestirdigi fuarda, Çankiri Karatekin Üniversitesi standi oldukça yogun ilgi gördü.

Konya’nin yani sira Aksaray, Karaman ve çevre ilçelerden 11 ve 12’inci sinif lise ögrencilerinin rehber ögretmenleri nezaretinde katildiklari fuarda ögrencilere Çankiri Karatekin Üniversitesi ve Çankiri hakkinda bilgi verildi.

Çankiri Karatekin Üniversitesi fuar tanitim görevlileri tarafindan ögrencilere ÇAKÜ’nün akademik kadrosu, sosyal ve barinma imkanlari, teknik ve fiziki altyapisi ögrenim kalitesi, Erasmus degisim programlari imkanlari hakkinda bilgi verilirken Çankiri’nin ögrenciler için güvenli ve ekonomik yönden yasam kolayliklari ile tarihi ve turizm potansiyeli anlatildi.

Fuara katilan ögrenciler kendilerine anlatilanlar ve gördükleri görseller isiginda Çankiri Karatekin Üniversitesi’ni ve Çankiri’yi çok begendiklerini ifade ederek tercih dönemi geldiginde mutlaka tercihleri arasinda degerlendireceklerini söylediler. Fuarda özellikle Çankiri Karatekin Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Dis Hekimligi Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi en çok tercih alan fakülteler arasinda yer aldi.
Kaynak: İHA