Kiz Arkadasi Telefonunu Engelledi, Çatiya Çikti

Antalya’da kiz arkadasi tarafindan telefonu, arama ve mesaja engellenen genç, girdigi bunalim sonucu 5 katli binanin çatisina çikti. Polis bir anlik dalginligindan faydalandigi sahsi kurtarmayi basardi.

Kiz Arkadasi Telefonunu Engelledi, Çatiya Çikti
Edinilen bilgiye göre olay saat 20.30 sirasinda Muratpasa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Tonguç Caddesi üzerindeki 5 katli bir apartmanin çatisinda meydana geldi. 26 yasindaki Firat K, sevgilisi ile tartisma yasadi. Tartismanin ardindan genç kiz, Firat K’yi cep telefonundan ve sosyal medya hesaplarindan engelledi. Bir türlü çagrilarina cevap alamayan Firat K., girdigi bunalimin ardindan 5 katli binaya çikti. Çatidan ayaginin birini asagi sarkitan Firat K’yi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla bölgeye polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sahsin ikna çalismalarina cevap vermemesi üzerine itfaiye zemine sisme yatak açti. Merakli kalabalik ise polisin defalarca uzaklastirmasina ragmen bölgeden ayrilmadi. Polis çabalarina cevap vermemesi üzerine Firat K’nin kiz arkadasi olay yerine getirildi.

Firat K, telefonla kiz arkadasi ile görüsme yapti. Buna ragmen ikna olmayan sahis, polis ekiplerince bulundugu yerden alindi. Firat K, ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA