Turgutlu Belediyesinden Asagibozkir Mahallesine Mini Spor Sahasi

Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan mini futbol ve voleybol sahasi yapim çalismalarina devam ediliyor.

Turgutlu Belediyesinden Asagibozkir Mahallesine Mini Spor Sahasi
Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Kosukiri Mevkisinde yol kaldirma ve yenileme çalismalarina baslandi. Karagaçyolu, Acibademyolu ile birlikte Selçuklu, Bilen, Bahadir, Rençber, Askin, Sart, Sahil, Anafartalar, Bozdag, Onur, Savas, Sehit Bekçi Ali Karakuzu, Ates, Selçuk ve Akçam Sokaklarda parke tamiratlarini tamamlayan Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Sehit Ibrahim Deri, Bostan Sokaklarda parke tamiratlarina ve Özyigit Sokakta parke döseme çalismalarina devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ise Dagyeniköy Köy Kahvehanesi ile Orhan Polat Yagci Ilkokulunda boyama çalismalarini ve Izzettin Mahallesinde yer alan Saglik Ocagina kamelya konumlandirma islemini tamamladi. Ekipler ayrica Asagibozkir Mahallesinde mini futbol ve voleybol sahasi yapim çalismalarini titizlikle yürütüyor. Bu çalisma tamamlandiginda Asagibozkir Mahallesi düzenli ve konforlu spor alanina kavusmus olacak.

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan “Fen Isleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz kentimizin modern, estetik ve düzenli bir görünüme kavusmasi için çalismalarini özveriyle yürütüyor. Bu kapsamda; Asagibozkir Mahallemize mini futbol ve voleybol sahasi kazandiriyoruz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin güvenli sahalarda spor yapmalarini saglamak bizim için çok önemli ve önceliklerimiz arasinda. Vatandaslarimizin refahi için yaptigimiz çalismalara planlarimiz dogrultusunda devam edecegiz. Tüm çalisma arkadaslarimiza tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA