Manisa'nin Yesiline Bin 110 Agaçlik Katki Daha Yapilacak

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kent Estetigi Dairesi Baskanligi, Milli Agaçlandirma ve Erozyon Kontrolü Seferberlik Kanunu kapsaminda, Manisa’nin belirli noktalarina dikilmek üzere Tarim ve Orman Bakanligindan bin 110 adet agacin sevkiyatina basladi. Teslim alinan agaçlarin kisa süre içinde 17 ilçenin çesitli noktalarinda dikiminin gerçeklestirilecegi belirtildi.

Manisa'nin Yesiline Bin 110 Agaçlik Katki Daha Yapilacak
Il genelinde agaçlandirma ve yesillendirme çalismalarini kararlilikla sürdüren Manisa Büyüksehir Belediyesi, Milli Agaçlandirma ve Erozyon Kontrolü Seferberlik Kanunu kapsaminda, Manisa’nin belirli noktalarina dikilmek üzere Tarim ve Orman Bakanligindan bin 110 adet agacin sevkiyatina basladi.

Önümüzdeki iki haftalik süreçte hava durumunun elverisliligine bagli olarak agaçlarin dikimini tamamlamayi planladiklarini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Kent Estetigi Daire Baskani Hakan Göktas, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde durmaksizin agaç dikmeye devam edeceklerini belirtti.

Tarim ve Orman Bakanligindan bin 110 adet agacin bedelsiz olarak teslim alindigini ve sevkiyat islemlerinin tamamlandigini da sözlerine ekleyen Göktas, teslim alinan agaçlarin kisa süre içinde 17 ilçenin çesitli noktalarinda dikiminin gerçeklestirilecegini ifade etti.

Kaynak: İHA