Il Tarim Ve Orman Müdürü Çatakli, Tavuk Çiftligini Inceledi

Zonguldak Il Tarim ve Orman Müdürü Cemalettin Çatakli, Çaycuma ilçesinde faaliyette bulunan Çaytes yumurta tavuk çiftligine incelemede bulundu.

Il Tarim Ve Orman Müdürü Çatakli, Tavuk Çiftligini Inceledi
Zonguldak Il Tarim ve Orman Müdürü Cemalettin Çatakli beraberinde Çaycuma Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Coskun Ulutas ile Çaycuma ilçesinde Uluköy’ de kurulu bulunan ve yörenin en yüksek kapasiteli isletmesi olan Çaytes yumurta tavuk çiftliginde ziyaret ve incelemede bulundu. Çaytes çiftliginin sahibi Hamit Öziskender ’ den isletmenin yapisi ve çalismalari hakkinda bilgi alindi.

Il Tarim ve Orman Müdürü Çatakli, çiftligi gezdikten sonra sunlari söyledi;

"Çaycuma’miz da böyle kapasiteli bir üretim potansiyelinin olmasi gurur verici , isletmelerin üretim ile birlikte verimli olmasi da çok önemlidir. Bu isletmemiz benim de uzun zamandir bildigim bir isletmedir. Ilimizin ve yöremizin yumurta ihtiyacini karsilamada önemli bir yeri vardir. Üretim kalitesi ile de tüketiciler tarafindan tercih edildigini biliyorum. Bu vesile ile isletme sahibi Hamit beye, ailesine ve çalisanlarina tesekkür ediyorum. Kurumumuz ve devletimiz bu tür üretim yapan isletmelerin her zaman yaninda ve destekçisi olmaya devam edecektir."
Kaynak: İHA