Efeler Belediye Baskani Atay'dan Zeytinyagi Atagi
Belediyenin tarim arazilerini üretime kazandirmasiyla dikkati çeken Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, bu kez de yaptigi zeytinyagi atagi ile takdir topladi.

Efeler Belediyesi’nin park, bahçe ve yesil alanlarindaki zeytin agaçlarindan elde edilen mahsulden üretilen zeytinyagi Efe Bakkal raflarinda yerini aldi. Cam sisede uygun fiyatla vatandaslara sunulan Efeler’in saglik deposu zeytinyaglari satisa sunulan ilk günden itibaren vatandaslarin yogun ilgisini çekti.
Konuyla ilgili konusan Baskan Atay, “Efelerimizin verimli topraklari geçmisten bu güne birçok uygarligi beslemis büyütmüstür. Bir dönem tarimda kendi kendine yeten ülkemiz bugün maalesef tarimsal kaynaklarini verimli sekilde kullanamiyor. Belediyemizin görev alanindaki zeytin agaçlarindan ürettigimiz zeytinyagini Girne Mahallesi’ndeki Efe Bakkal’imizda vatandaslarimizla bulusturduk. Uygun fiyatiyla, saglikli, güvenilir birçok ürünümüzü Efelerli vatandaslarimizin tüketimine sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
