Bozdogan Açiklamasi 'Halkin, Yoksulun Ve Garibanin Içindeyiz'

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, haksiz kazanç elde etmek isteyenlere kapilarinin kapali oldugunu belirterek, "Halkin, yoksulun ve garibanin içindeyim ve hep orada kalacagim" dedi.

Bozdogan Açiklamasi 'Halkin, Yoksulun Ve Garibanin Içindeyiz'
Tarsus Belediyesi Subat Ayi Olagan Meclis Toplantisi, Belediye Baskani Haluk Bozdogan baskanliginda gerçeklestirildi.

Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen maddelerin konusuldugu toplantinin dilek ve temenniler bölümünde Baskan Bozdogan bir dizi açiklamalarda bulundu.

Yillardir alistiklari düzeni devam ettirmek isteyenlerle yollarinin ayri oldugunu belirten Bozdogan, "Halkin içinde, tam da olmasi gerektigi yerdeyiz. Halkimizin içindeyiz, köse basindaki bir halk marketteyiz mesela. Yoksullugun arttigi su dönemde yürekleri isitmaya çalisiyoruz. Okuma salonlarinda halkimizin içindeyiz, soguk odali gecekondular da ders çalisamayan çocuklarimiza imkanlar saglayarak beraber isiniyoruz. Doktor odalarinda halkimizla beraberiz. Yillardir kahvehane köselerinde utangaç bir sekilde doktor bekleyen kadinlarimizin tebessümünde gizliyiz. Ranta, sermayeye peskes çekmek yerine, halkin kullanimina açtigimiz parklarda, koruluklar da çocuklarin gözlerindeyiz" diye konustu.

"Hizmetlerimizi halka ulastirdigimizda dogru isler yaptigimizi hissediyoruz"

Belediyenin önceden ’sosyal yardim yönetmeligi’ olmadigina deginen Baskan Bozdogan, "Sosyal yardim yönetmeligimizi hazirlayarak binlerce vatandasimiza ulastirdik. Ayrica çocuklarimizi bilime, sanata, açtigimiz akademilerle bulusturdugumuz da içimiz rahatliyor ve dogru isler yaptigimizi hissediyoruz. 33 yildir açilmayan köy yolunu açarken bunu halkimizla sessizce kutluyoruz. Kimsenin cesaret edemedigi su dönemde, topragimiza sahip çikarak gelecek nesillerin de yaninda yer almis oluyoruz" ifadelerini kullandi.

"Belediyeyi çiftlik gibi görmeye çalisanlarin içinde degilim"

Tüm bunlara ragmen haksiz kazanç elde etmek isteyenlere kapilarinin kapali, yillardir alistiklari düzeni devam ettirmek isteyenlerle yollarinin ayri oldugunu vurgulayan Bozdogan, söyle devam etti; "Belediyeyi çiftlik gibi görmeye çalisip, eski düzenin bir benzerini kurmaya çalisanlar kendilerine ’halk’ diyorlarsa kusura bakmasinlar ben onlarin içinde degilim. Yoksulun, garibanin içindeyim ve hep orada kalacagim."
Kaynak: İHA