Baskan Isiksu Açiklamasi 'Sehrin Kalbi Adapazari Büyümeye Ve Gelismeye Devam Edecek'

Adapazari Belediyesi Subat ayi meclis toplantisinda konusan Baskan Mutlu Isiksu, “TÜIK verilerine göre Adapazari’mizin nüfusu 280 bin 214. Birlik ve beraberligimizle, hayata geçirdigimiz gayretli çalismalarla sehrin kalbi Adapazari, büyümeye ve gelismeye devam edecek insallah” dedi.

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Sehrin Kalbi Adapazari Büyümeye Ve Gelismeye Devam Edecek'
Adapazari Belediyesi Subat ayi olagan meclis toplantisi, 8 maddelik gündemle gerçeklestirildi.

Meclis gündemine geçmeden evvel bir konusma yapan Baskan Mutlu Isiksu, geçtigimiz yil vefat eden meclis üyesi Ahmet Özbudak’i andi. Meclis üyelerinin ve Adapazari’lilarin 3 aylarini da tebrik eden Baskan Isiksu, “Insaallah rahmet ve bereket dolu günleri hep birlikte yasariz.” dedi.

Gündem disi konusmalarda söz alan MHP’li meclis üyesi Kayhan Alver, Adapazari Belediyesi tarafindan 2019 yilinda tamamlanan Kentsel Dönüsüm Strateji Raporu ile birlikte çalismalari hizlanan kentsel dönüsümün önemine dikkat çekti ve Belediyenin çalismalarina MHP Grubu olarak destek verdiklerini açikladi.

Alver, “Mutlu Baskanimizin liderliginde Adapazari’mizda kentsel dönüsüme verilen kiymet daha da artti. Devletimizin katkilari da son açiklamayla daha da yükseldi. Unutmayalim ki deprem degil, bina öldürür. Vatandaslarimizin yorgun binalarini kentsel dönüsüme sokarak yenilemeleri çagrisinda bulunuyoruz. Belediyemizin rehberlik hizmetleri ile birlikte katkilarinin olacagini görüyoruz ve daha da fazla olmasi gerektigini paylasiyoruz” diye konustu.

Alver’e konusmasi için tesekkür eden Baskan Isiksu, “Kayhan Bey’in açiklamalarini çok önemli buluyorum. Kentsel dönüsüm çalismalarini ne kadar deger verdigimizi gerek meclis üyelerimiz gerekse hemsehrilerimiz biliyorlar. Her zaman söyledik, yine ifade ediyoruz. Adapazari’mizin kentsel dönüsümde de en güzel örneklere ev sahibi olacagina yürekten inaniyoruz” seklinde konustu.

Gündem disi konusmalarin ardindan meclis gündemine geçildi. 8 maddelik meclis gündeminin 4 maddesi oy birligi ile kabul edilirken, 4 madde ise CHP’li Meclis Üyesi Haluk Akbay’in ret oyu neticesinde oy çoklugu ile kabul edildi. Gündem oylamalarinin ardindan konusan Baskan Isiksu, meclis üyelerine tesekkür ederek, “Saniyorum en hizli meclisimizi yaptik. Çalismalarimiza destek oldugunuz için çok tesekkür ediyorum. TÜIK de son nüfus rakamlarini paylasti. Adapazari’mizin nüfusu 280 bin 214. En çok nüfusa sahip 3 mahallemiz ise Korucuk, Yagcilar ve 15 Temmuz Camili. Birlik ve beraberligimizle, hayata geçirdigimiz gayretli çalismalarla sehrin kalbi Adapazari, büyümeye ve gelismeye devam edecek insallah” ifadelerini kullandi.

Adapazari Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantisi 7 Mart Pazartesi günü saat 14.00’de yapilacak.
Kaynak: İHA