Sultangazi'de Ticari Taksiyle Panelvan Araç Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali

Sultangazi’de ticari taksi ile panelvan aracin karistigi trafik kazasinda 4 kisi yaralanarak hastaneye kaldirildi.

Sultangazi'de Ticari Taksiyle Panelvan Araç Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, dün saat 16.15 siralarinda Sultangazi Ismetpasa Mahallesi Atatürk Bulvari üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ismi ögrenilemeyen ticari taksi soförü, anne ve 2 çocuk yolcusu ile seyir halindeyken Sultançiftligi istikametine dönüs yapacagi esnada kavsagi kaçirdi. Trafigin yogun akici oldugu esnada ters manevra yapan ticari taksiye Mustafa Gündüz yönetimindeki 34 DGE 429 plakali kapali kasa panelvan araç çarpti. Kazada anne ve çocuklar hafif sekilde yaralanirken, ticari taksi soförü ise soka girdi. Kazada yarali vatandaslara ilk olarak diger araç sürücüleri müdahale ederken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali vatandaslar ambulanslar ile hastaneye kaldirilirken, polis ekipleri ise trafigin akisini saglamak için önlem aldi.

Kaza anini anlatan panelvan araç sürücüsü Mustafa Gündüz, “Seyir halindeyken taksi ters yönden geçmeye çalisiyordu, dönmüstü. Ben de ortadan vurdum o da dönerek tekrar bana vurdu. Yapmamasi gereken hareketi yapti ve toplam taksi soförü dahil 4 yarali var" dedi.

Kaza sonrasi araçlar çekici yardimi ile bulunduklari yerden kaldirilirken, sürücü Mustafa Gündüz ise ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA