Çorlu'da Tüpçüye 3. Kez Hirsizlik Soku

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde 5 gün içinde 3. kez ayni minibüsten hirsizlik yapan bir sahsin, mutfak tüplerini çalmasi pes dedirtti. Hirsizlik zanlisi, polis tarafindan yakalanirken, olay ani ise bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Çorlu'da Tüpçüye 3. Kez Hirsizlik Soku
Resadiye Mahallesi Yunus Emre Araligi ile Güler Sokak ayriminda park halindeki Ali Yakin’a ait mutfak ve piknik tüpü yüklü kapali kasa minibüste, 5 gün içinde 3 kez hirsizlik olayi meydana geldi. Kapi kilidinin bozuk olmasini firsat bilen sahis, 3 kez girdigi minibüsten mutfak tüplerini çaldi. Kameraya yansiyan olay üzerine, asayis büro ekiplerinin yaptigi çalisma sonrasi hirsizlik süphelisi kiskivrak yakalandi.

"Bu kadar da terbiyesizlik olmaz"

Olayin ardindan is yeri sahibine geçmis olsun ziyaretinde bulunan yakinlari, hirsiza tepki göstererek, “Yazik günah ya adamin malina, bu kadar da terbiyesizlik olmaz ki. Ayip yani nasil insan bunlar” diye konustu.

Kaynak: İHA