Baskan Sertaslan Gençlerle Bir Araya Geldi

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, okul temsilcileriyle bir araya geldigi toplantida “Yaptigimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerimizin Gemlik’te daha güzel vakit geçirmesi çabalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Baskan Sertaslan Gençlerle Bir Araya Geldi
Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Gemlik’te bulunan liselerin okul temsilcileriyle bir araya geldi. Gemlik Belediyesi Kültür Müdürlügü’nde yapilan toplantida 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami programi ile Gemlik gençliginin ihtiyaç ve talepleri masaya yatirildi.

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan 19 Mayis tarihinin milli mücadeledeki önemine deginerek, “19 Mayis rastgele bir gün degil, bir ulusun milli mücadelesinin kilometre taslarindan biridir. Biz gençlerimizin milli bayramlari agiz tadiyla yasamasi ve bir dahaki bayramlari sabirsizlikla beklemesi için çalismalarimizi yapiyoruz. Bugün sizlerle bir araya geldik. Gençlik ve Spor Bayrami’ni hep beraber planlamak istiyoruz. Önerileriniz bizim için önemli, verdiginiz tavsiyeler dogrultusunda arkadaslarimiz çalismalarini gerçeklestirecek” ifadelerini kullandi.

Konsere gelecek grubu gençler belirledi

Gemlik Belediyesi’nin geleneksel hale getirdigi milli bayram konserlerine çikacak sanatçiyi da gençlere soran Baskan Sertaslan gençlerden çok sayida tavsiye aldi. Bu tavsiyeler sonucu belirlenen grupla hemen iletisime geçen Baskan Sertaslan, 19 Mayis gününü rezerve ederek gençlerin taleplerini gerçeklestirdi.

“Gençlere tasiyamayacaklari yükler yükleniyor”

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, egitim hayatina baslamasiyla birlikte gençlere yaris ati muamelesi yapildigina deginirken, “Türkiye’de her sene degisen egitim sistemi gençlerin sürekli birbiriyle yaristiklari bir ortam meydana getirdi. Gençlerimiz sinav stresinden kültürel faaliyetlere zaman ayiramayacak duruma geldi. Biz Gemlik’te yasayan gençlerimizin hayatindaki kültürel etkinlik boslugunu kapatmak istiyoruz. Yaptigimiz etkinlik veya konserlerde gençlerimizin yasadiklari ekonomik ve sosyal stresten biraz olsun uzaklasmasi için çabaliyoruz” seklinde konustu.

“Gençlerin Gemlik’i sevmesini istiyoruz”

Gemlik Belediyesi’nin ilçe sinirlarinda yasayan yurttaslarin hayatini kolaylastiran adimlari hayata geçirmesinin yani sira ilçedeki sosyal ve kültürel hayata katki yapmak için çalismalarini sürdürdügünü ifade eden Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, “Göreve geldigimiz süre boyunca yaptigimiz etkinliklerle gençlerimizin Gemlik’i sevmesini önemsedik ve buna yönelik çalismalar gerçeklestirdik. Pandemiden önce gerçeklestirdigimiz ve her ay sanatin baska bir dalini kapsayan etkinliklerimize devam edecegiz” diyerek sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA