Hakkari Polisi Köy Okulu Ögrencilerini Sevindirdi

HAKKARI – Hakkari Emniyet Müdürlügü ekipleri köy okullarindaki ögrencilerle bir araya gelip hem okuma etkinligi düzenliyor hem de kirtasiye ve giyim desteginde bulunuyor.

Hakkari Polisi Köy Okulu Ögrencilerini Sevindirdi
Normal görevinin disinda egitime büyük önem veren Hakkari polisi, kent merkezinin yani sira köylerdeki ögrencilere de destegini sürdürüyor. Hakkari’nin degisik okullarinda ögrencilerle bir araya gelerek okuma etkinlikleri düzenleyip, ögrencilere kitap ve kirtasiye malzemesi yardiminda bulunan polis ekiplerinin bu defaki duragi ise sehir merkezinden 45 kilometre uzaklikta bulunan Saritas Köyü Yusuf Kizilboga Ilk ve Ortaokulu oldu.

Hakkari Il Emniyet Müdür yardimcilari Dr. Savas Simsek ve Fatih Ünsal ile Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügünde görevli komiser Elif Dedis, meslek tanitimi ve rol model olmasi aciyla davet edilen Meteoroloji Il Müdürü Ahmet Yildirim ve beraberindeki toplum destekli polisler, 8 derslik ve 150 ögrencisi bulunan Yusuf Kizilboga Ilk ve Ortaokulunda ögrencilerle bir araya geldiler.

Kitap okuma etkinliginin yapildigi ve polislik mesleginin tanitildigi ziyarette, ögrencilerin yönelttigi sorular da cevaplandirildi.

Meteoroloji Il Müdürü Ahmet Yildirim’in da müdürlügün çalisma sekli hakkinda bilgiler vermesinin ardindan Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü görevlileri tarafindan ögrencilere hikaye kitabi, kirtasiye seti ve giyim malzemesi hediye edildi.

Okulun Müdür Yardimcisi Fatma Acar, okullarini ziyaret eden emniyet müdür yardimcilari ve beraberindekilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA