Alapli'da Silahli Yaralama Açiklamasi 1 Yarali

Zonguldak’in Alapli ilçesinde Karsiyaka Mahallesi’nde meydana gelen kursunlamada bir kisi sirtindan vuruldu. Yarali olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan kaldirildigi devlet hastanesinde tedavi altina alindi.

Alapli'da Silahli Yaralama Açiklamasi 1 Yarali
Olay, gece saatlerinde Alapli Karsiyaka Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda daha önceden husumet oldugu ögrenilen Ömer A. ile Alapli Belediyesi Itfaiye çalisanlarindan Serkan U. Karsiyaka Mahallesi’nde karsilasti.

Tartismanin bir süre sonra kavgaya dönüsmesi üzerine Serkan U. olay yerinden ayrilmak istedi. Bu sirada Ömer A.’nin silahindan çikan mermilerle sirtindan vuruldu. Yasanan olayin ardindan olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Omuzuna isabet eden kursunla yaralanan Serkan A. ambulansla kaldirildigi Eregli Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alinirken, saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Yasanan arbedede basindan aldigi darbe ile yaralanan Ömer A. ise polis tarafindan olay yerinde gözaltina alindi. Ömer A.’nin ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA