Prof. Topçu, Hersek Lagününe Hayran Kaldi

Kocaeli Üniversitesi Tip Fakültesi Gögüs Cerrahisi Anabilim Dali Baskani Prof. Dr. Salih Topçu, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’in konugu oldu. Prof. Dr. Topçu, Hersek Lagününe hayran kaldi.

Prof. Topçu, Hersek Lagününe Hayran Kaldi
Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Kocaeli Üniversitesi Tip Fakültesi Gögüs Cerrahisi Anabilim Dali Baskani Prof. Dr. Salih Topçu’yu ilçede agirladi. Altinova’da, Marmara Denizi’nin kiyisindaki 239 kus türüne ev sahipligi yapan Hersek Lagün, toplumun her kesiminden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bölgenin en önemli sulak alani olan Hersek Lagün, 152 hektarlik yüzeyi ve çevresindeki arazilerle 200 hektar alanda yer alan Altinova Belediyesi Doga Egitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesi ile Tibbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ziyaretçilerini agirliyor. Kocaeli Üniversitesi Tip Fakültesi Gögüs Cerrahisi Anabilim Dali Baskani Prof. Dr. Salih Topçu, Hersek Lagününü ziyaret etti. Altinova Belediyesi Doga Egitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesi ile Tibbi Aromatik Bitkiler Bahçesini ziyaret eden Prof. Dr. Salih Topçu’ya Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral eslik etti. Bölge hakkinda bilgi alip, kus gözlemi yapan Prof. Dr. Topçu, yapilan çalismalardan dolayi Baskan Oral’i kutladi.

Doga ve Hayvanlari Koruma Gönüllüleri Sözlesmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altinova Belediyesi Doga Pasaportunu da alan Prof. Dr. Salih Topçu, keyifli bir gün geçirdi.
Kaynak: İHA