Kahramanmaras'ta Kentsel Dönüsüm Ile Yeni Konutlar Tamamlaniyor

Kahramanmaras’ta kentsel dönüsüm projesi kapsaminda yapimina baslanan 555 konut tamamlaniyor.

Kahramanmaras'ta Kentsel Dönüsüm Ile Yeni Konutlar Tamamlaniyor
Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi ile Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Toplu Konut Idaresi (TOKI) isbirligiyle sürdürülen kentsel dönüsüm çalismalarinin hizla devam ettigi bildirildi.

Yusuflar (Tekke) Mahallesi Kentsel Dönüsüm projesi kapsaminda Saçaklizade ve Kurtlar’da baslatilan konut projelerinde sona gelindigine dikkat çekildi. Saçaklizade Mahallesi’nde baslatilan 113 daire ve 3 bloktan olusan projede ince isçilik çalismalarina baslandigi, Kurtlar’da da 17 blokluk yapim isinde de sona dogru yaklasildigi aktarildi.

Sürdürülen çalismalarla ilgili Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada, “Tekke Kentsel Dönüsüm projesi kapsaminda Saçaklizade’de 100 konutu hak sahiplerimize teslim etmistik. Yine Saçaklizade’de yapimi süren 113 konutta da sona gelindi. Kurtlar Mahallemizde de 17 blokluk insaat hizla sürüyor. 72 dönüm alan üzerinde yürüyüs yollari, spor alanlari ve sosyal tesisleriyle çok önemli bir proje yükseliyor. Çalismalar kapsaminda Saçaklizade ve Kurtlar’da toplam 555 konut yapim asamalarinin ardindan hak sahiplerine teslim edilecek. Yusuflar Mahallesi’nde hayata geçirilecek projede de son asamaya gelindi. Sehrimiz için hayirli olsun” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA