Fatih Erbakan Maden Sehitleri Için Dua Etti

Bir dizi ziyaret ve program için Manisa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Soma ilçesinde partisinin 1. Olagan Genel Kurul toplantisina katildi. Soma girisinde konvoy esliginde karsilanan Fatih Erbakan’i karsilayanlar arasinda maden isçileri de yer aldi. Erbakan Soma programini maden sehitligini ziyaret edip dua ederek tamamladi.

Fatih Erbakan Maden Sehitleri Için Dua Etti
Partisinin Soma ve Kirkagaç ilçe kongreleri ve Akhisar’da sandik müsahitleri toplantisina katilmak üzere Manisa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan ilk olarak Soma ilçesine gitti. Soma girisinden konvoyla kongrenin yapilacagi salona gelen Erbakan’a vatandaslar büyük ilgi gösterdi.

Partililer tarafindan Soma Belediye Dügün Salonu önünde karsilanan Erbakan, kongrede yaptigi konusmada yasanan ekonomik sikintilar üzerine iktidara yüklenirken kurtulusun ancak Yeniden Refah Partisinde olacagini söyledi.

Yasanan iç ve dis sikintilar sonrasi milletin artik gerçekleri görmeye basladigini kaydeden Erbakan, "Milletimiz Türkiye’nin her kösesinde akin akin Yeniden Refah’a kosuyor" dedi.

Yeniden Refah Partisinin yapilan 1. Olagan Genel Kurulunda ise Soma Kurucu Ilçe Baskani olan Ercan Eren yapilan ilk kongrede yeniden baskanliga seçildi.

Kongre sonrasinda 13 Mayis 2014’te Türkiye’nin en büyük maden faciasinda can veren 301 maden sehidinin kabirlerini de ziyaret eden Erbakan dua yaparak Soma programini sona erdirdi. Fatih Erbakan Maden sehitligi ziyaretinin ardindan Kirkagaç ilçesine hareket etti.
Kaynak: İHA