Cumhur Ittifakindan Manisa'da Istisare Toplantisi

Cumhur Ittifaki, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün ev sahipliginde bir araya geldi. Manisa milletvekilleri, il baskanlari ve belediye baskanlarinin yer aldigi toplantida proje ve yatirimlara iliskin istisarelerde bulunulurken, birlik beraberlik mesajlari verildi.

Cumhur Ittifakindan Manisa'da Istisare Toplantisi
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Cumhur Ittifaki’nin Manisa’daki temsilcilerini Sehzadeler ilçesindeki bir otelde konuk etti. MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kivircik, Ismail Bilen, Tamer Akkal, Mehmet Ali Özkan, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, AK Parti Il Baskani Salih Hizli, MHP Il Baskani Murat Öner, Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçinkaya, MASKI Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay, ilçe belediye baskanlari, Büyüksehir Belediye Meclisi MHP Grup Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Büyüksehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Baskanvekili Dilsad Ulas, belediye baskan yardimcilari ve meclis üyeleri toplantida yer aldi.

Il genelindeki yatirimlardan bahsetti

Toplantinin açilis konusmasini yapan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü tarafindan il genelinde gerçeklestirilen proje ve yatirimlardan bahsetti. Baskan Ergün, 17 ilçede vatandaslarin refahi ve mutlulugu için hizmetlerini ara vermeden sürdürdüklerini söyledi.



Birlik beraberlik mesajlari verildi

Toplantida konusan MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Cumhur Ittifaki’nin gücü ile hep birlikte halka hizmet noktasinda çalismalara devam edilmesi gerektiginin mesajini verdi.

AK Parti MYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da, toplantida yaptigi konusmada Cumhur Ittifaki’nin birlik ve beraberlik içerisinde gerçeklestirdigi faaliyetlerin takdirle karsilandigini belirterek, ayni güç ve inançla çalismalarin sürdürülmesinin önemine degindi.

Birlik ve beraberlik mesajlarinin verildigi toplantida yapilacak çalismalara iliskin görüs alisverisinde bulunuldu. Hatira fotografinin çekilmesiyle toplanti son buldu.
Kaynak: İHA