Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya Sehit Ailelerini Ziyaret Etti

Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya sehitlerin ailelerini ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya Sehit Ailelerini Ziyaret Etti
17 Subat Persembe günü gerçeklesen ziyaretlere Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya’nin yani sira Ilçe Müftüsü Muammer Turan, Ilçe Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ali Özdemir ve Sancaktepe Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Alper Alp de katildi.

Ilk olarak Sehit Er Ercan Çukurçayir’in Annesi Sabiha Çukurçayir ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karakaya ve beraberindeki kurum müdürleri daha sonra Sehit Uzm. Onb. Hakki Dogan’in babasi Erol Dogan ve Annesi Medine Dogan’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde sehitlerimizin aziz ruhu için Kuran-i Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karaya ziyaretler kapsaminda yaptigi konusmasinda, “Vatanimizin bölünmez bütünlügü, milletimizin birlik ve beraberligi için canlarini feda eden tüm kahramanlari rahmet, minnet ve sükranla aniyorum. Sehitlerimizin emaneti olan degerli ailelerine sahip çikmak onlarin acilarini, üzüntülerini ve sorunlarini paylasmak bizlerin üzerine düsen milli bir görev, görevin ötesinde de bir vefa borcudur” dedi.

Sehit aileleri ise ziyaretten duyduklarini memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Ahmet Karakaya ve beraberindeki heyete tesekkür etti.
Kaynak: İHA