Kütahya'da Çinigaz'la Ilgili Yasanan Problemler Çözülüyor

AK Parti Kütahya heyeti, Çinigaz’in Kütahya’daki uygulamalariyla ilgili Bakanlik ve EPDK yetkilileriyle görüstü.

Kütahya'da Çinigaz'la Ilgili Yasanan Problemler Çözülüyor
Yapilan görüsmeler sonunda AK Parti Kütahya heyeti, ücretsiz dolum için Yenidogan’daki subenin açilacagi ve 3 kiosk’a ek olarak 2 farkli bölgede 2 kiosk’un daha kurulacagi müjdesini verdi.

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Ishak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ile bir araya gelirken, AK Parti Kütahya Il Baskani Sebahattin Ceyhun ve AK Parti Kütahya Gençlik Kollari Baskani Usame Dogan ise Enerji Piyasalari Denetleme Kurumu (EPDK) Baskani Mustafa Yilmaz’i ziyaret etti.

Kütahya’da Çinigaz ile ilgili yasanan problemlerin masaya yatirildigi toplantilarin ardindan açiklamalarda bulunan Il Baskani Ceyhun, vatandaslarin sorunlari ile alakali gerçeklesen görüsmelerde Kütahya’da hizmet veren Çinigaz firmasi ile ilgili yasanan sikintilari dile getirdiklerini söyledi.



Ön ödemeli sayaçlar için Hilton Oteli yaninda bulunan subenin haricinde Yenidogan subesinden de ücretsiz dolum yapabilecegini belirten Baskan Ceyhun,” Halihazirda sehrimizde eski belediye binasi arkasinda bulunan Çinigaz merkezinde bulunan 3 adet Kiosk’a ek olarak merkez disinda sehrimizin 2 farkli bölgesinde kisa zaman içinde 2 adet Kart yükleme istasyonu kurulacak. Böylelikle hemserilerimiz istedigi noktadan ücretsiz kart dolumu yapabilecekler. Anne baba ve evlat iliskisi varsa bu durum usulsüz kullanima konu edilmeyecek. Yani anne ve babasina ait evde oturan çocuk veya çocugunun evinde oturan anne baba dogalgaz aboneligini üzerine almak zorunda kalmayacak. Bununla ilgili en yakin zamanda bir yönetmelik degisikligi yapilacak. Çözüm konusunda her türlü destegi veren Enerji Bakanimiz Fatih Dönmez’e ve EPDK Baskanimiz Mustafa Yilmaz’a tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA